Woord uit Werkgroepen - Secretariaat

Het Parochiesecretariaat

Het secretariaat wordt gevormd door Caroline Groot en Monique Huiberts. Wij zijn iedere week een aantal uren te vinden op de pastorie. In die uren doen wij allerlei administratieve werkzaamheden zoals de post, e-mail behandelen, intenties verwerken, gegevens voor de Wiek aanleveren, boekjes bestellenen het kerknieuws aanleveren voor plaatsing in de CTR Hollands Kroon. Wanneer de Wiek verschijnt verzenden wij deze ook per mail en indien gewenst per post naar een aantal parochianen en buurtparochies. Tevens verzorgen wij de administratie na een overlijden. De vieringen van het weekend en de Carrousel worden ook door ons voorbereid, wij zorgen ervoor dat de mappen en benodigde inhoud klaar liggen voor onze voorgangers en lektoren.

In de oneven weken kunt op donderdagmiddag tussen 14.30 uur en 15.30 uur bij ons terecht voor het opgeven van een intentie. Wat wel belangrijk is om te weten; als u de intentie in de Wiek vermeld wilt hebben is het verstandig deze ruim van te voren op te geven! Ook kunt u terecht voor informatie omtrent huwelijk, jubilea en dopen. Natuurlijk bent u met andere vragen ook van harte welkom, mochten wij het antwoord niet direct kunnen geven dan komen wij er later zeker op terug. U kunt ons op deze dondermiddag ook telefonisch bereiken; 0223-52152.

Voor belangrijke en dringende vragen buiten onze openingstijden om mag u ons ook persoonlijk bellen. Caroline is bereikbaar op 06-47091122 en Monique op 06-52243427. Uiteraard kunt u altijd een e-mail sturen naar secretariaat @ sintjanbreezand.nl

We zien u graag een keer op de pastorie!

Cartotheek

Het wel en wee van de parochiegemeenschap wordt vastgelegd in de cartotheek. Hiervoor worden uit de krant en CTR Polderbode stukjes geknipt en bewaard.

Ook is er een archief met alle uitgaves van De Wiek. Zo wordt er vastgelegd wat er in en rond de parochie gebeurt. Gré Weijers-Louwen