Werkgroepen

Koren

Dameskoor

Het dameskoor koor telt 32 leden. Dirigente is mevr. Ineke van Lierop-Kolster, organiste is mevr. Hanneke Muntjewerf en de voorzitter is mevr. C. Looijesteijn.

Wij zingen één keer in de maand op zaterdagavond om 19.00 uur of op een zondagochtend om 09:30 uur. Wij zingen geregeld Avondwakes of een jubileumviering. Daarbij worden Witte Donderdag, 2e Kerstdag en de viering op Oudjaarsdag door ons verzorgd.

De zangrepetitie is op woensdagavond en is erg gezellig. In de pauze is er altijd koffie/thee en koek. En niet te vergeten ons jaarlijkse dagje uit in de meimaand. Nieuwe koorleden zijn van harte welkom, want met velen klinkt het nog mooier.

Encore!

In augustus 2014 is Encore! opgericht. Dit modern klassieke koor staat onder leiding van mevr. Yvonne Kapiteijn en wordt begeleid door dhr. Johan Wijnker op het orgel. Het is een vierstemmig gemengd klassiek getint koor, bestaande uit ongeveer 45 leden met een mooie moderne uitstraling. Het repertoire is zo breed mogelijk opgebouwd. De muziek bestaat uit Engelstalige en
Nederlandstalige nummers, maar ook Latijn, Spaanse stukken, gospel en bijvoorbeeld een Russisch Onze Vader. Solo’s, dubbelkwartet en a capella komen ook voor in het programma van Encore!

We repeteren op maandagavond van kwart over zeven tot negen uur. Het koor zingt één keer in de maand tijdens een viering in de kerk en op aanvraag tijdens een avondwake, uitvaart of huwelijk.
Encore! geeft extra optredens zoals een zomerconcert en/of kerstconcert. In het koor is een ontspannen sfeer waarbij we genieten van het samen zingen. Muziek maken geeft energie en dat straalt Encore! uit.